OMITUINEN UNI

Moikka!!Pahoittelut etten oo nyt ehtinyt postata mitään mut tiovottavasti se ei haittaa. Tän postauksen nimi on tosiaankinOmituinen uni,  ja mä  jouduin tässä vähän mietiskelemään juonta joten laittakaa vaan rohkeesti kritiikkiä! Yuki on muuten 10 vuotias tyttö.

Yuki herää joka aamu kello seitsemän ja valmistautuu lähtemään kouluun.Vanhemmat ovat silloin vielä kotona. Paitsi tistaisin, sillä silloin heidän työpäivänsä alkaa todella aikaisn. Tänään on juuri semmoinen tiistai jolloin Yuki on yksin kotona. Yuki herää,pukeutuu ja menee aamupalalle. Äidin laittamat murot eivät ole menneet vielä mössöksi ja appelsiinimehu on täydellisen kylmää. Sitten Yuki pakkaa reppunsa ja lähtee kouluun.Aamu on täysin normaali mutta päivä ei. Kaikki alkoi jo nimittäin aamulla kun Yuki astui koulun ovista sisään. Kaikki joko katselivat häntä oudosti tai kerääntyivät pois hänen tieltään. Ensimmäisellä oppitunnilla kukaan ei halunnut istua hänen vieressään ja opettaja ei antanut hänelle yhtään puheenvuoroa. Hämmästyneenä Yuki meni seuraavalle tunnille. Tunti toisensa jälkeen kaikki oli aivan yhtä outoa ja ruokatuntiin mennessä Yuki oli niin  hämmentynyt että hän meni sangen ärsyttävän tytön (jonka nimi oli muuten Lili)viereen ja kysyi häneltä suoraan:Voitko selittää miksi kukaan ei halua olla kanssani? Etkö sinä muka tiedä Lili huudahti. Kun Yuki pudisti päätään Lili rupesi selittämään:koulussa kiertää huhu että sinun naapurissasi asuva täti on ennustaja ja kaikki luulevat että koska hän on naapurisi sinäkin olet semmoinen ennustaja.  Yukista rupesi tuntumaan että hänen pitää mennä tädin luokse, mutta juuri silloin hän tajusi että hänellähän on koulupäivä meneillään! Vai onko sittenkään…Yuki herää!!!äiti patisteli. On ehkä viikonloppu mutta et silti voi nukkua yhteentoista!! Yuki heräsi aivan ymmällään mutta kun hän muisti unen kaikki loksahti paikoilleen. Äiti monun pitää mennä naapurin tädin luokse.Yuki ilmoitti.Yuki pukeutui ja lähti tädin luokse mitään sanomatta.

LOPPU.

6 kommenttia

  1. Tosi hyvä! Ihan mahtava! Tässä oli hyvä juoni ja se pysyi hyvin koko tarinan ajan. Joitain kirjoitus virheitä löytyi, mutta anyway! Sä olet tosi taitava kirjoittamaan.
    💙💙💙

    Vastaa

    1. Kiitti kivasta kommentista Kisu!!Joo tuli vähän virheitä mutta paremmin sitten ensikerralla!

      Vastaa

  2. Samaa mieltä, kaunis tarina, selkeä juoni, mutta muutama kirjoitusvirhe oli, mutta se ei paljoa häirinnyt. 🥰😊😃

    Vastaa

    1. Kiitti kivasta kommentista sullekkin Vikkeri!!Hyvä tietää että virheet ei haitannut paljoa,Koska mä vähän harjottelen vielä:).

      Vastaa

  3. Ihana tarina! ❤️ Juoni oli selkeä, vaikka muutama kirjoitusvirhe löytyikin, mutta ymmärsin lukea. Anyway ihana ✨

    Vastaa

    1. Kiitos mukavasta kommentista Hertta! Mukavaa että juoni oli selkeä koska jouduin aika lailla improvisoimaan!!

      Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *